Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUPEREKOMBAT. Andrei Stoica l-a învins prin KO pe olandezul Fred Sikking și rămâne campion mondial / VIDEO

Postat la: 02.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Luptătorul român Andrei Stoica (28 de ani) rămâne campion mondial Superkombat la categoria super cruiser, după ce l-a învins prin KO pe olandezul Fred Sikking, în cadrul galei organizate la Piaţeta Cazino, din Mamaia, în faţa a peste 3.000 de spectatori, informează Mediafax. Printre aceştia s-au numănărat Remy Bonjasky, actriţa americană Kristanna Loken, Prinţesa Lia şi Prinţul Paul al României.

Mister KO, şi-a confirmat renumele şi şi-a doborât adversarul în prima repriză cu un croşeu de stânga, care i-a adus a 40-a victorie din carieră şi a 25-a înainte de limită.

În co-main-event-ul galei, Raul Cătinaş a revenit cu succes în ring după o pauză de un an şi jumătate. El l-a învins prin KO pe rusul Viktor Bogutzki, în timp ce Bogdan Stoica s-a impus la decizie în faţa surinamezului Fabio Kwasi.

De asemenea, Alex Filip l-a învins pe turcul Atakan Arslan, locul 14 în lume la categoria supermijlocie. Judecătorii au avut nevoie de o repriză de departajare pentru a stabili învingătorul.

Robert Dorin a reuşit la rândul său un succes important, după ce a fost declarat câştigător în fața turcului Gokhan Gedik, cel care îl făcuse KO în gala precedentă pe Cristian Ristea.

Evenimentul a fost transmis în direct în 93 de ţări şi a avut ca scop promovarea staţiunii Mamaia. Următoarea gală Superkombat va avea loc la Milano. Marea finală a anului este programată să se desfăşare la Luanda, Angola.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE