Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUPERKOMBAT. Andrei Stoica vs Fred Sikking. Românul îşi va apăra titlul mondial, la Gala Superkombat Constanţa. Când va avea loc evenimentul

Postat la: 13.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: puterea.ro

Campionul mondial Superkombat la categoria super cruiser Andrei Stoica, îşi va apăra titlul la al patrulea World Grand Prix al anului, împotriva olandezului Fred Sikking, potrivit Mediafax. Evenimentul va avea loc la data de 1 august, la Constanţa. 

În ultimul an, românul şi-a apărat titlul de două ori, în iunie 2014, la Constanţa, când l-a învins pe turcul Ali Cenik, şi în octombrie, la Geneva, în faţa spaniolului Moises Baute, pe care l-a făcut KO în runda a treia. Andrei Stoica are şase victorii consecutive la activ. Adversarul său, Fred Sikking are un record de 45 de victorii, 19 înfrângeri şi o remiză. El are în palmares două titluri ale Olandei la kickbox şi alte trei în Thailanda la muay-thai, fiind clasat pe locul 14 în topul mondial la categoria super cruiser.

În co-main-event-ul galei de la Constanţa, Raul Cătinaş, care revine în ring după o pauză de un an şi jumătate, îl va înfrunta pe rusul Viktor "King Kong" Bogutski, de 1,93 metri şi 110 kilograme.

În cea de-a doua parte a galei transmise în direct în 93 de ţări vor mai lupta Robert Dorin, Cristi Spetcu, Alex Filip şi Bogdan Stoica. În partea de deschidere sunt anunţaţi şi constănţenii Mădălin Crăciunică, Dumitru Ţopai şi Eduard Chelariu.

La eveniment va asista şi actriţa americană Kristanna Loken, cunoscută pentru rolul principal negativ din "Terminator 3", dar şi legendarul Remy Bonjasky.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE