Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Superkombat Milano. Ilie Năstase va fi invitat special. Cătălin Moroșanu și frații Stoica vor fi în ring

Postat la: 29.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ilie Năstase, Fostul mare tenisman român, va asista în premieră la o gală Superkombat, vineri, la Milano, acolo unde vor lupta, printre alții, Cătălin Moroșanu și frații Bogdan și Andrei Stoica, potrivit Agerpres.

Evenimentul este organizat la Teatrul Linear4Ciak, cel mai mare din nordul Italiei și sunt așteptați peste 2.500 de spectatori. Gala va fi televizată în peste 100 de țări.

"Întotdeauna voi fi acolo unde sportivii români reprezintă cu succes tricolorul, iar luptători ca Moroșanu sau frații Stoica au devenit modele în lumea sporturilor de contact. Superkombat este un produs românesc ajuns la nivel mondial, are cea mai mare expunere de televiziune dintre toate sporturile pe care le avem în momentul de față și asta este o mândrie. Am devenit unul dintre susținătorii publici ai acestui proiect demarat de Eduard Irimia și abia aștept să văd pe viu gala, va fi o premieră pentru mine. În plus, în Italia există o comunitate mare de români și abia aștept să mă revăd cu ei", a declarat Ilie.

"Va fi un eveniment special, organizat într-o sală specială, cel mai mare teatru din nordul Italiei, iar o mulțime de personalități și-au anunțat deja prezența. Suntem onorați că unul dintre susținătorii proiectului nostru este Ilie Năstase, o mare personalitate a României la nivel mondial", a afirmat și președintele Superkombat, Eduard Irimia.

În capul de afiș al galei Superkombat de la Milano, Cătălin Moroșanu va lupta cu un polonez de 135 de kilograme, Tomasz Czerwinski, cel care în urmă cu un an l-a învins prin KO pe Alexandru Lungu. Într-o altă confruntare, campionul mondial Andrei Stoica se va duela cu moldoveanul Pavel Voronin, iar fratele acestuia îl va întâlni pe olandezul Patrick Veenstra. Totodată, în cadrul galei vor mai lupta și Alexandru Negrea, Amansio Paraschiv, Cristi Spetcu sau Cristiana Stancu.

Evenimentul va începe de la ora 19,00, ora României, iar în țară va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro. Biletele se găsesc la magazinele românești La Costache din zona Lombardia, dar și la intrare, la Teatrul Linear4Ciak, înainte de începerea evenimentului, fiind blocate aproximativ 400 de bilete tocmai pentru a le oferi șansa și celor care ajung în ziua galei la Milano.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE