Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUPERKOMBAT MILANO. Moroșanu a dat de podea cu colosul Czerwinski. Cum s-au descurcat frații Stoica și Amansio Paraschiv / VIDEO

Postat la: 03.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei mai buni sportivi români din Superkombat, Cătălin Moroşanu, fraţii Stoica și Amansio Paraschiv, s-au bătut vineri seara, la Milano, într-o gală extreme de spectaculoasă. Câteva mii de români, printre care fostul mare tenismen Ilie Năstase, au asistat la gala care a avut loc în cel mai mare teatru din nordul Italiei, Ciak4Line. Competiția a fost televizată în peste 100 de ţări, după ce de curând, pe lângă Eurosport, promoţia condusă de Eduard Irimia a parafat o înţelegere şi cu reţeaua FightBox.

Seara din Italia a fost una de bun augur pentru românii din K1, toți cei care au intrat în ring reușind să cîștige meciurile.

Cel mai spectaculos dinte meciuri a fost cel dintre Cătălin Moroșanu și colosul polonez de 130 de kilograme, Tomasz Czerwinski, pe care Moartea din Carpați l-a făcut KO cu un croșeu direct în bărbie. Nici frații Stoica nu s-au dezis de la statutul lor de campioni și, chiar dacă ambii au dus meciurile în trei runde, au terminat învingători.

Cristiana "Mongol" Stancu, în vârstă de 24 de ani, tânăra absolventă de teologie și care în timpul liber pictează icoane a câștigat titlul mondial WTKA la categoria ușoară, după ce a învins-o pe favorita locală Irene Martens, o sportivă care avea deja 25 de meciuri la profesioniști, dintre care 17 victorii. Decizia arbitrilor a fost unanimă.

Într-un alt meci cu centura WTKA pe masă, Cristi Spetcu, fost poloist de performanță, campion cu Dinamo, și transformat în urmă cu cinci ani în kickboxer l-a bătut pe Ahmed West, un marocan stabilit în Italia, într-un meci la categoria ușoară, 63,5 kilograme. Spetcu (25 de ani) a adunat astfel 11 victorii, o remiză și o singură înfrângere la profesioniști.

Rezultatele galei

SUPERKOMBAT NEW HEROES

1. Categoria grea (+96 kg) Claudio Istrate (Italia) vs Gianfranco Bianchi (Italia) - Istrate a câștigat la decizie unanimă.

2. Adrian Maxim (Romania) vs Ovidio Mihali (Italy) - Maxim a câștigat la decizie unanimă.

3.Categoria welter (-67 kg) Mădălin Crăciunică (România) vs Ovidio Mihali (Italy) - Românul a pierdut după extra round.

4. Categoria semigrea plus (-86 kg) Dumitru Topai (România) vs Yousri Belgaroui (Tunisia) - Topai a pierdut după o decizie la unanimitate.

5. Titlul mondial WTKA - Categoria uşoară (-65 kg) Cristiana Stancu (România) vs Irene Martens (Italia). Românca a câștigat după o decizie unanimă.

6. Titlul mondial WTKA - Categoria uşoară (-63,5 kg) Amed West (Maroc) vs Cristi Spetcu (România). Spetcu a câștigat prin decizie unanimă.

SUPERKOMBAT Eliminare Finală (22.00, în direct pe Sport.ro şi Eurosport)

1. Categoria semigrea plus (-86 kg) Alexandru Negrea (România) vs Mohammed El Boulahiati (Moroc). Românul a câștigat la puncte.

2. Categoria semigrea (-81 kg) Matt Murdoch (Marea Britanie) vs Giuseppe de Domenico (Italia) - britanicul a câștigat, după ce italianul a fost descalificat.

3. Categoria cruiser (-92 kg) Patrick Veenstra (Olanda) vs Bogdan Stoica (România). Cel mai mic dintre frații Stoica s-a impus prin decizia unanimă a arbitrilor.

4. Categoria mijlocie (-71 kg) Giannis Skordilis (Grecia) vs Amansio Paraschiv (România). Paraschiv a câștigat la decizie.

5. Categoria super cruiser (-95 kg) Pavel Voronin (Moldova) vs Andrei Stoica (România). Mr. KO a câștigat la decizie.

6. Categoria grea (+96 kg) Tomasz Czerwinski (Polonia) vs Cătălin Moroşanu (România). Cel mai spectaculos meci s-a încheiat după nici o rundă. Moarte din Carpați l-a făcut KO pe colosul polonez, în uralele fanilor. De bucurie, românii prezenți în Ciak4Line au invadat ringul și cu greu au fost înlăturați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE