Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suporterii Stelei au manifestat împotriva lui Gigi Becali. Câți au fost prezenți la miting

Postat la: 24.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: bucurestifm.ro

Circa 1.000 de suporteri ai echipei de fotbal Steaua București au manifestat sâmbătă, în fața stadionului din Complexul Sportiv Ghencea, împotriva finanțatorului campioanei, Gigi Becali.

Suporterii roș-albaștrilor au scandat de nenumărate ori ''Steaua suntem noi''. Mitingul a fost organizat de Jan Pavel, fostul lider al galeriei Peluzei Nord. El a propus constituirea într-o societate pe acțiuni, cu valoare nominală de 10 euro pe acțiune, care să achiziționeze sigla și palmaresul echipei Steaua, deținute în prezent de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

"Ameninţând că ne împuşcă, că ne bate Jandarmeria, Gigi a reuşit cumva să spargă această adunare, dar asta nu face decât să ne mobilizeze mai mult în viitor", a declarat Jan Pavel, la Digi Sport.

Suporterii au dorit să demonstreze în incinta Complexului Sportiv, dar Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respins acest lucru, întrucât baza din Ghencea are statut de cazarmă militară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE