Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sydney 2016. Reacția Simonei Halep după ce a ratat calificarea în finală: "Nu sunt foarte tristă"

Postat la: 15.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) a declarat, vineri, că nu este foarte tristă că nu s-a calificat în finala turneului de la Sydney, informează site-ul oficial al competiţiei.

"Svetlana Kuzneţova a jucat foarte bine, cu mult topspin. Eu am încercat să-mi fac jocul, să fac un meci bun înainte de Australian Open. Sunt bine. Cred că am jucat destul de bine. Dar nu am fost concentrată la fiecare punct. Nu sunt foarte tristă că am pierdut, dar sunt dezamăgită", a afirmat Halep.

Principala favorită a competiției a fost învinsă, vineri, în semifinalele turneului de la Sydney, cu scorul de 7-6 (5), 4-6, 6-3, de rusoaica Svetlana Kuzneţova (locul 25 WTA).

Calificarea în semifinale este recompensată la turneul de categorie Premier de la Sydney cu un premiu de 36.600 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.
Următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va începe luni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE