Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sydney 2016. S-a stabilit ora meciului Simona Halep vs Caroline Garcia

Postat la: 11.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) va debuta în acest sezon, marţi, într-un meci cu sportiva franceză Caroline Garcia (locul 34 WTA), în turul al doilea al turneului de la Sydney.

Constănțeanca ar fi trebuit să participe la primul ei turneu din acest an, săptămâna trecută, la Brisbane, dar s-a accidentat.

"Mă simt mult mai bine decât eram la Brisbane. O problemă la tendonul lui Ahile este dificil de tratat, dar mă antrenez de câteva zile, am făcut aproape antrenamente complete şi mă simt pregătită. Nu mai am dureri, dar vreau să văd cum va fi la un meci oficial. Nu s-a pus problema unei operaţii, este doar o inflamaţie. Ştiu că meciul cu Garcia va fi dificil, dar vreau foarte mult să am câteva meciuri jucate înainte de Melbourne. Pentru mine fiecare turneu este important. Voi face tot ce voi putea la acest turneu, iar apoi mă voi gândi la Melbourne", a spus Halep, pentru wtatennis.com.

La Sydney, Halep este principala favorită a competiției. Adversara ei, Garcia, s-a calificat în turul al doilea după ce s-a impus, dumninică, în faţa compatrioatei ei Kristina Mladenovic (locul 30 WTA), cu scorul de 7-6 (4), 6-4, după o oră şi 36 de minute. 

Halep şi Garcia se vor întâlni în premieră. Meciul va avea loc marți, nu înainte de ora 09:00.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE