Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sydney 2016. Simona Halep A RATAT calificarea în finala turneului. Românca a fost învinsă de Kuznețova, în trei seturi

Postat la: 15.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) a fost învinsă, vineri dimineața, în semifinalele turneului de la Sydney, cu scorul de 7-6 (5), 4-6, 6-3, de rusoaica Svetlana Kuzneţova (locul 25 WTA).

Partida din semifinale a început joi, când a fost întreruptă din cauza ploii la scorul de 5-4 pentru Halep, după 42 de minute de joc. Kuzneţova a egalat la 5 şi apoi s-a impus în tie-break-ul primului set. Actul secund a început cu trei break-uri consecutive, dintre care două i-au aparţinut Simonei Halep. Românca a egalat la seturi, după 6-4.

În decisiv, Kuzneţova a reuşit un break în game-ul al şaselea, suficient pentru a câştiga setul şi meciul. Pentru accesul în semifinale, Halep va primi un cec de 36.600 de dolari şi 185 de puncte WTA. 

În finala competiției, rusoiaca o va întâlni, tot vineri, pe portoricanca Monica Puig (locul 94 WTA), care a beneficiat de abandonul sportivei elveţiene Belinda Bencic (locul 14 WTA).

Următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va începe luni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE