Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tamaș a făcut scandal la Cardiff și își caută un nou angajament

Postat la: 03.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fundașul român Gabriel Tamaş a cedat și vrea să plece de la gruparea galeză Cardiff City. Fotbalistul anunţat conducerea clubului galezilor că, dacă în continuare nu va evolua pentru echipa din Championship, îşi doreşte să plece.

"Dacă nu se va schimba nimic, va pleca. Nu este genul de jucător care vrea să îşi primească salariul fără să joace. Căutăm alte opţiuni pentru el. Conducerea a înţeles poziţia noastră şi, dacă va fi cazul, îl va lăsa să plece", a spus agentul fundaşului de 32 de ani, Florin Manea, conform walesonline.co.uk.

Tamaș a semnat în august 2015 un contract valabil un an. Internaționalul român nu a jucat niciun minut pentru Cardiff în acest sezon şi nu a mai prins nici lotul, de la finalul lunii noiembrie. Fundașul este un cunoscător al fotbalului britanic, el evoluând în trecut la West Bromwich Albion, Doncaster și Watford. Steaua i-a reziliat contractul fotbalistului, la 22 iulie, după ce fundașul a întârziat la un antrenament.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE