Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ţiriac despre Halep: „Nu cred că Simona, ca junior, să fi lucrat patru ore pe zi"

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul tenismen Ion Tiriac si sfatuitor din umbra al Simonei Halep a comentat, ieri, la Realitatea TV infrangerea pe care sportiva noastra a suferit-o in fata Mariei Sharapova, intr-un meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor din Singapore. Tiriac a spus ca meciurile repetate fara victorie in fata rusoaicei se datoreaza lipsurilor din perioada junioratului.

"Deocamdata, Simonei ii lipseste un fizic care sa o tina mereu la egalitate de efort. Daca un meci are doua ore, antrenamentul trebuie sa aiba patru ore. Eu nu cred ca Simona, ca junior, sa fi lucrat cele patru ore. Ea avand un talent enorm, a lucrat ceva mai putin", a spus Tiriac. Apoi, Tiriac l-a aparat pe Darren Cahill, antrenorul sportivei in varsta de 24 de ani. "Tanarul asta stie despre ce este vorba si se pare ca se intelege bine cu ea. Simona nu e usor de manevrat, este un caracter foarte tare, e romanca, latina, foarte emotiva", a completat Tiriac.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE