Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedie în handbalul românesc. Mărturii din microbuzul groazei: "Am ieșit ultimul dintre cei care am trăit, m-am târât sub plafonul tăiat"

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: stirileprotv.ro

Trei dintre hadbaliștii echipei CSU Târgoviște au murit pe loc, după ce microbuzul în care se aflau a lovit de un autotren, duminică noaptea pe DN 2 E85. Robert Buca, de 19 ani, era din Moreni, iar părinții săi au primit vestea în Spania, acolo unde se aflau la muncă.

"Eram pe drum, am oprit două minute pe banda de urgență. Chiar când a închis ușa, s-a auzit o bubuitură puternică, s-au spart geamurile... eu am ieșit ultimul dintre cei care am trăit, m-am chinuit, m-am târât sub plafonul tăiat, dar am ieșit până la urmă. Probabil se va anula tot sezonul la noi, pentru ca domnul antrenor e în stare gravă, în comă din câte am înțeles", a spus la Dolce Sport Adrian Biolan, unul dintre sportivii implicați în accident.

Formația dâmbovițeană se întorcea de la meciul cu Vicov Bucovina, pierdut cu 27-35. Din cei 11 răniți ajunși la spitalele din județul Buzău, trei persoane, printre care și șoferul microbuzului, au fost externate iar alți au fost mutați la spitale din București. CSU Târgoviște ocupă locul al 12-lea, din 14 echipe, în divizia secundă de handbal masculin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE