Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragerea la sorți pentru Campionatul Mondial din 2018. Adversarele pe care le vrea Anghel Iordănescu

Postat la: 24.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sptfm.ro

Anghel Iordănescu a plecat spre Sankt Petersburg, acolo unde se va efectua tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din 2018. Selecționerul le-ar dori adversare pe Slovacia, Irlandei de Nord, Bulgaria, Moldova şi San Marino.

"Sincer să fiu am făcut câteva calcule, am câteva echipe cu care n-aş vrea să cădem în grupã. Vã spun o grupă pe care am analizat-o, România, Slovacia, Irlanda de Nord, Bulgaria, Moldova, San Marino ar fi o grupă pe care o consider eu perfectă.

Dar cu siguranţă nu o să cădem în această grupă şi nu are rost să mai fac calcule. Echipa naţională normal trebuie să se califice şi la Campionatul European din Franţa şi la Campionatul Mondial din 2018", a declarat Iordănescu la Dolce Sport.

Tragerea la sorţi pentru preliminariile Mondialului din 2018 va avea loc pe 25 iulie, la Sankt Petersburg. Se vor alcătui 9 grupe - 7 de şase echipe şi două de cinci echipe. Câştigătoarele grupelor se vor califica direct la turneul final, iar cele mai bune 8 echipe de pe locul 2 vor merge la baraj. România va fi cap de serie la tragerea la sorți

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE