Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Transferul iernii. Ronaldinho a primit oferte din Premier League

Postat la: 04.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Internaționalul brazilian Ronaldinho (35 ani), câștigătorul Balonului de Aur în 2012, a primit oferte de la cluburi din prima ligă a campionatului de fotbal al Angliei, a anunțat impresarul și, totodată, fratele său Roberto de Assis.

"Asia sau Statele Unite sunt cele mai probabile destinații, însă el a primit mai mult de o ofertă din Anglia", a declarat Roberto într-un interviu acordat cotidianului britanic Times.

"Fratele meu este un competitor, îi place să câștige. Asta este ceea ce oamenii nu au înțeles în legătură cu el. Vrea să joace tot timpul și nu a avut niciodată accidentări grave. Corpul său este într-o stare perfectă și cred că îi mai rămân încă trei sau patru ani de jucat, poate chiar mai mult. Nu este o problemă de bani. Vrea doar să joace. Acolo, pe teren, se simte fericit", a adăugat impresarul.

De-a lungul carierei, Ronaldinho a evoluat la echipe precum FC Barcelona, AC Milan şi Paris Saint-Germain. Brazilianul este liber de contract de la sfârșitul lui august 2015, atunci când s-a despărțit de echipa din țara natală, Fluiminense.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE