Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tricoul purtat de Cristina Neagu, la CM de handbal feminin a fost scos la vânzare. Cum poate fi achiziționat

Postat la: 06.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tricoul purtat de Cristina Neagu, la Campionatul Mondial de handbal feminin găzduit de Danemarca, a fost scos la vânzare, în cadrul unei licitații organizate în scop caritabil, transmite Agerpres. În câteva zile, prețul acestuia a urcat de la 400 de lei la 1.200 de lei. 

Neagu a fost golgheterul competiției, cu 63 de goluri marcate. Alături de tricoul Cristinei Neagu, în licitație se mai află tricoul celui mai experimentat jucător al naționalei de fotbal, Răzvan Raț, purtat de acesta la amicalul Italia-România și care are trecute pe el numele victimelor de la Clubul Colectiv, alături de tricourile unor alți sportivi din handbal, fotbal sau volei.

Licitația este organizată în cadrul celei de-a XII-a ediții a Memorialului Radu Gog, eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru familia fostului arbistru divizionar Radu Gog, decedat în anul 2003, într-un accident rutier, la vârsta de 24 de ani. Acesta a arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 în Divizia C (Liga a III-a), remarcându-se pe plan profesional, dar și sportiv, unde era considerat unul dintre cei mai talentați arbitri din cadrul Comisiei Județene a Arbitrilor Sălaj.

Asociația Sportivă Cavalerii Zalău, organizează în fiecare an, de la trecerea în neființă a fostului arbitru, un memorial, respectiv un turneu de minifotbal și importante acțiuni caritabile prin care este ajutată familia Gog: soția Nadia și cele două fiice, Andrada, în vârstă de 14 ani și Raluca - 12 ani, care s-a născut după decesul tatălui său.

Persoanele care doresc să liciteze pentru oricare dintre tricouri, o pot face pe pagina de Facebook "Memorialul Radu Gog". Cei care licitează pentru prima dată, trebuie să trimită pe adresa de mail "memorialulradugog@yahoo.ro", datele de contact (nume, prenume, adresa și număr de telefon). Stadiul licitației va fi anunțat zilnic, aceasta urmând a se încheia în data de 9 ianuarie. Câștigătorii vor fi invitați să-și ridice tricoul, odată cu desfășurarea festivității de premiere de la Memorialul Radu Gog, care va avea loc în seara zilei de 10 ianuarie, la sala de sport a Liceului Sportiv "Avram Iancu" din Zalău.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE