Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SEMIFINALE

Turneul Campionilor. Tecău/Rojer vs Bob/Mike Bryan. Dacă învinge, românul urcă pe primul loc în clasamentul de dublu. Ora și televizarea

Postat la: 21.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.hotnews.ro

Joria Tecău și Jean-Julien Rojer vor juca, sâmbătă, în semifinalele Turneului Campionilor, cu principalii favoriți, gemenii americani Bob și Mike Bryan, clasați pe locul secund în Grupa Ashe Smith. Meciul va începe nu mai devreme de ora 20:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

Constănțeanul se află a patra participare la Turneul Camionilor și a acces în premieră în penultimul act. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer i-au întâlnit pe fraţii Bryan de 4 ori în carieră, toate meciurile având loc în 2014. Cuplul româno-olandez a pierdut de fiecare dată. Ultima confruntare dintre ei a avut loc chiar la Turneul Campionilor, atunci când gemenii americani s-au impus cu 6-7, 6-3, 10-6.

Meciul de sâmbătă are o miză suplimentară pentru Rojer şi Tecău. Dacă ajung în finala competiţiei vor încheia anul pe prima poziţie în clasamentul mondial, făcând rocada chiar cu fraţii Bryan.

În cealaltă semifinală, cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numărul opt, va întâlni perechea clasată pe locul secund în Grupa Fleming/McEnroe, Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE