Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șumudică face scandal înainte de meciul cu Pandurii: "Va veni o brigadă destul de dubioasă"

Postat la: 04.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astra va evolua în epilogul etapei a 5-a din faza play-off-ului Ligii I cu Pandurii, iar Marius Șumudică pune presiune pe arbitrii. Antrenorul grupării giurgiuvene este convins că Steaua se află în spatele delegării centralului Sebastian Colțescu, la meciul programat marți seara.

"Am informații că la meciul de marți va veni o brigadă destul de dubioasă, la meciul cu Pandurii... O să vedeți ce surpriză veți avea la meciul de la Giurgiu. Va fi delegat domnul Sebastian Colțescu. Nu e normal ca CCA să facă acest lucru la acest meci. Știți foarte bine ce presiune s-a pus pe acest arbitru. Cred că n-ar fi bine ca la acest meci să fie delegat acest arbitru. Până acum nu ni l-a mai dat pe Colțescu, și-l dă acum, cu Pandurii", a declarat Marius Șumudică la DigiSport.

Colțescu a anulat trei goluri Stelei în etapa a 6-a a sezonului regulat, în meciul direct cu Astra, scor 2-0 pentru giurgiuveni, iar arbitrul ar dori să se revanșeze pentru campioana en-titre a României.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE