Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal Steaua - FRF! Reghecampf: "De ce trebuie ca naționala să facă un cantonament în aceeași perioadă cu cluburile?"

Postat la: 04.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: m.digisport.ro

Laurențiu Reghecampf își petrece ultimele zile de vacanță în Statele Unite ale Americii. Steaua va efectua două stagii de pregătire. Primul cantonament va avea loc în perioada 10-21 ianuarie, la Gloria Sports Arena, din Belek, iar cel de-al doilea stagiu este programat în Kadriye, între 24 ianuarie și 7 februarie.

Tehnicianul a vorbit despre problemele campioanei en-titre. "Am regăsit Steaua cu puține puncte și într-o situație dificilă. Totuși, eu cunosc foarte bine echipa, oamenii din club și știu ce avem de făcut ca să ajungem acolo unde ne este locul. Eu am venit la Steaua să iau titlul! Și-l vom câștiga! Am contract doi ani și jumătate cu echipa și voi încerca să-l duc la capăt. Sper să reușim împreună!", a spus Reghecampf în Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Stelei s-a arătat nemulțumit de cantonamentul echipei naționale din această iarnă: "Eu sunt împotriva acestui cantonament și să am o discuție cu selecționerul Iordănescu pe această temă. Noi lucrăm foarte bine la club, iar mie mi cere performanță la Steaua. Dacă eu nu am jucătorii în perioada de pregătire nu pot răspunde pentru rezultatele Stelei, asta să fie foarte foarte clar!!! Nu înțeleg de ce trebuie ca echipa națională să facă un cantonament în aceeași perioadă cu cluburile! Antrenorii echipei naționale nu au încredere în antrenorii și în ședințele de pregătire care se fac la cluburi în perioada respectivă? Ce altceva să înțeleg?!", a conchis Reghe, pentru sursa citată.

 

 

 

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE