Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UNGARIA vs ROMÂNIA 0-0, preliminarii Campionatul European 2016. Tricolorii au pierdut șefia Grupei F, dar păstrează șanse de calificare la turneul final / VIDEO

Postat la: 04.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Budapesta, în compania selecţionatei Ungariei, în etapa a şaptea a Grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

Tricolorii au dominat prima repriză, dar a lipsit finalizarea. Prima acțiune de atac a partidei a avut loc în miknutul 22. Sânmărtean i-a pasat lui Hoban, acesta a trimis la Raț, mingea a ajuns la Keșeru, iar atacantul legitimat la Ludogoreț a șutat pe poartă, dar portarul Kiraly a reținut. Prepeliță a șutat în minutul 27, dar mult peste poartă. Gazdele au replicat în minutul 36. Szalai a primit o pasă de la Dzsudzsak, a șutat de la circa 30 de metri, dar Tătărușanu a respins.

Cu cinci minute înainte de pauză, Raț a executat un corner de pe partea stângă, iar Sânmărtean a căzut în careu, paoi Papp a acuzat un fault comis de Elek. Tricolorii au cerut penalty. După pauză, oaspeții au fost mai periculoși. În minutul 51, maghioarii au ratat două mari ocazii, prin Dzsudzsak și Stieber.
În minutul 70, Keșeru a executat o lovitură liberă de la circa 17 metri, dar mingea a trecut peste poartă.

Meciul s-a încheiat cu ocaziile tricolorilor. Ungurii rămân făr victorie în fața României, în ultimii 34 de ani. Partida a fost arbitrată de o brigadă germană alcătuită din centralul Felix Brych, asistenţii Mark Borsch şi Stefan Lupp, arbitrii adiţionali Bastian Dankert şi Marco Fritz şi rezerva Rafael Foltyn.

Tot în grupa F, Irlanda de Nord a câștigat meciul disputat în deplasare, scor 3-1, cu Insulele Feroe, iar Finlanda a învins în Grecia, cu 1-0. Irlanda de Nord a urcat pe primul loc, cu 16 puncte, în timp ce România a coborât pe poziția secundă, cu 15 puncte. Ungaria ocupă locul trei, cu 12 puncte.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc, luni, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în compania Greciei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE