Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ungaria vs România, EURO 2016. Anghel Iordănescu anunță: Nu mergem să facem un joc de ciupeală

Postat la: 31.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a susținut luni o conferință de presă la Mogoșoaia, cu ocazia reunirii oficiale a tricolorilor în vederea meciului cu Ungaria de vineri, de la Budapesta. Iordănescu susține că tricolorii au în gând victoria.

"Ştiu că fotbalul românesc trebuie să se califice la Campionatul European, avem nevoie de această calificare şi o merităm după parcursul de până acum. Sunt încrezător în cei care sunt lângă mine la conferinţă şi în cei care au rămas în cantonament şi sunt convins că putem să obţinem ceea ce ne-am propus atât pentru meciul de vineri, cât şi pentru cel cu Grecia, de lunea viitoare", a declarat selecționerul, potrivit site-ului oficial al Federației Române de fotbal.

La final, Iolrdănescu a anunțat obiectivul naționalei: "Nu mergem să facem un joc de ciupeală, echipa națională va merge să joace fotbal".

România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie şi naționala Greciei, pe teren propriu, trei zile mai târziu, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016. După disputarea a şase etape din grupa F, România se află pe primul loc, cu 14 puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE