Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ungaria vs România, EURO 2016. Latovlevici, despre fanii maghiari: Eu să mă tem? Am experiență cu huiduieli, cu înjurături...

Postat la: 31.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: o.canada.com

Au mai rămas doar patru zile până la meciul Ungaria - România, din preliminariile Campionatului European din 2016, iar maghiarii promit o primire extreme de ostilă tricolorilor. Fundașul Iasmin Latovlevici spune că este călit. iar suporterii unguri nu-l impresionează.

"Pai eu sa ma tem? Am experienta cu tribunele pline, cu huiduieli, cu injuraturi... Nu e o problema si nu cred ca e pentru niciun jucator care vine la nationala, pentru ca fiecare a trecut prin experienta asta.

Nu conteaza ca jucam cu Ungaria, se face prea mult tam tam pentru un meci cu ungurii, cu care suntem si vecini. Suntem prieteni, cel mai buni sa castige, asta e cel mai important", a spus Iasmin Latovlevici.

Fundașul a fost convocat de selecționerul Anghel Iordănescu pentru meciurile cu Ungaria și Grecia. România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie şi naționala Greciei, pe teren propriu, trei zile mai târziu, în preliminariile Euro 2016. După disputarea a şase etape din grupa F, România se află pe primul loc, cu 14 puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE