Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ungaria vs România, EURO 2016. Selecționerul Iordănescu, despre Budescu: Să înţeleagă că fotbalul nu e distracţie

Postat la: 31.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, l-a convocat pe Constantin Budescu în lotul pentru meciurile cu Ungaria (4 septembrie, Budapesta) și cu Grecia (7 septembrie, București) din preliminariile Euro 2016. Jucătorul Astrei este unul dintre cei mai în formă atacanți din Liga I.

"A fost nedrept atunci când a apărut în ziare faptul că eu aş fi declarat în Comitetul Executiv că Budescu nu are loc niciodată la echipa naţională. Atunci a fost o dezinformare crasă. Speranţa mea e ca Budescu să înţeleagă că fotbalul nu e distracţie şi e o meserie care înseamnă transpiraţie şi muncă. El trebuie să dea fotbalului măsura talentului pe care îl are", a spus Iordănescu, potrivit Mediafax..

"Să vedem dacă Budescu îndrăzneşte să spună ceva împotriva mea. Întrebaţi-l. Glumesc. Am spus-o şi repet, porţile echipei naţionale sunt deschise pentru toţi jucătorii care pot şi doresc să ajute România, inclusiv pentru Constantin Budescu. Evident că am şi eu nişte principii de la care nu mă abat, ţin foarte mult ca jucătorii să aibă valoare, experienţă, formă sportivă, personalitate, inteligenţă, atitudine şi caracter.

Din punctul meu de vedere, în ceea ce-l priveşte pe Budescu lucrurile sunt cât se poate de clare. Dacă l-am chemat însemnă că vreau. Mai rămâne să vrea şi el. Eu chiar apreciez talentul lui Budescu, dar nu îi înţeleg atitudinea. Rămâne de văzut dacă va juca în această dublă. Eu am mai avut o dicuţie cu Dani Coman (n.r. - preşedintele executiv al clubului Astra Giurgiu) şi i-am spus atunci că sunt nemulţumit de evoluţia lui Budescu din perioada de pregătire a Astrei. Iar Budescu sper că a înţeles ce i-a transmis conducătorul Astrei", a precizat Iordănescu.

"Este foarte bine că am ajuns aici și sper să obținem rezultatele pe care ni le dorim", a spus la rândul lui, Budescu.

România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie şi naționala Greciei, pe teren propriu, trei zile mai târziu, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016. După disputarea a şase etape din grupa F, România se află pe primul loc, cu 14 puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE