Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UNGARIA VS ROMÂNIA, preliminarii Campionatul European 2016. Ghidul suporterilor români care vor asista la meciul din Budapesta

Postat la: 02.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: youtube.com

România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016. Federația Română de Fotbal a publicat un ghid care să le vină în ajutor suporterilor români care vor face deplasarea în Budapesta, pentru a asista la meciul cu tricolorii.

"Pentru a evita orice fel de eveniment care ar putea pune în pericol prezența în Groupama Arena a suporterilor români care dețin bilete la meciul Ungaria - România, Federația Română de Fotbal oferă următoarele informații:

- adresa stadionului Groupama Arena: Strada Üllöi nr. 129.
- porțile stadionului vor fi deschise cu trei ore înaintea începerii jocului, adică la ora locală 17.45
- biletul achiziționat permite accesul în incinta Groupama Arena în Sectorul E, prin Poarta 4.
- biletul conține numele, prenumele, data și locul nașterii, iar posesorul său trebuie să aibă asupra lui un act de identitate pentru verificare și pentru permiterea accesului pe arenă.
- accesul fanilor români pe stadion, indiferent că vor călători în grupuri sau individual, se face exclusiv prin Fan Zone, un perimetru închis cu garduri și păzit, destinat special doar fanilor români posesori de bilete și situat la intersectia străzilor Könyves Kalman și Albert Florian. În Fan Zone se poate ajunge astfel:
• pe Autostrada M3, traseu Vama Borș-Budapesta (traseu recomandat de poliția maghiară);
• pe Autostrada M5, prin Drumul European M43, traseu Nădlac-Budapesta (traseu recomandat de poliția maghiară);

Au fost stabilite puncte de grupare pentru autovehiculele fanilor români care călătoresc cu mijloace auto după cum urmează:
• Pe Autostrada M3, la Km 43, parcarea de odihnă Galga
• Pe Drumul Național 4, la Km 54, parcarea de odihnă
• Pe Autostrada M5, la Km 54, parcarea de odihnă Örkeny

• cu Metroul (utilizând magistrala verde sau magistrala roșie);
• cu tramvaiul 24, până la stația Nagyvarad Ter și apoi pe jos, pe Str. Üllöi

Pentru suporterii români care vizitează Budapesta în ziua meciului, locul de grupare este Piața Deak Ferenc, sector 5, între orele 15.00-17.00.
- Accesul în Fan Zone se va putea face în ziua meciului, începând cu ora 09:00, dar nu mai târziu de 17.30; dispunerea acestei zone a fost stabilită de autoritățile de la Budapesta la cca. 300 de metri de intrarea în arenă, la sud de intersecția Str. Üllöi cu Str. Könyves Kalman, în imediata apropiere a Autogării Ferencvaros.

- Perimetrul va avea două zone în care accesul românilor se poate face nerestricționat, dintr-una în cealaltă și invers: zona de parcare a mijloacelor auto și zona destinată spațiilor de deservire în care vor fi instalate puncte de servire a băuturilor răcoritoare și a alimentelor de tip fast-food și hrană caldă/meniu.
-
Plata acestor servicii în Fan Zone poate fi făcută de către fanii români în Euro, în Lei sau în Forinți. În cazul plății cu Euro sau Lei, restul primit va fi în Forinți.
Plata acestor servicii în stadion se va face numai în Forinți, dar numai cu bancnote. Accesul cu monede în stadion este strict interzis! Cei care au asupra lor monede înainte de ieșirea din Fan Zone, spre Poarta 4, vor trebui să le lase în acel perimetru, ori la propria mașină, ori într-un loc ce va fi pus la dispoziție de partea maghiară. Monedele care vor fi găsite asupra spectatorilor la poarta de intrare în arenă vor fi aruncate.
- Fanii români vor beneficia în Fan Zone și de asistență medicală
- În Fan Zone nu vor avea acces decât posesorii de bilete de intrare valabile. Atât la intrarea în Fan Zone, cât și la ieșirea din aceasta spre Poarta 4, vor avea loc controale ale identității fiecărui posesor de bilete. În cazul unei neconcordanțe între numele persoanei trecute pe biletul de intrare și cel din documentul de identitate prezentat, respectivului suporter îi va fi interzisă intrarea în arenă", se arată pe frf.ro.
După disputarea a şase etape din grupa F, România se află pe primul loc, cu 14 puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE