Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UNGARIA VS ROMÂNIA, preliminarii EURO 2016. Anghel Iordănescu: S-ar putea decide soarta calificării

Postat la: 02.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: stiri.tvr.ro

Delegația primei reprezentative a României a făcut deplasarea la Budapesta, acolo unde tricolorii vor întâlni vineri naționala de fotbal a Ungariei, în preliminariile Campionatului European din 2016.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a subliniat că în cazul în care Torje și compania se vor impune în meciurile cu Ungaria și Grecia, tricolorii se vor califica la turneul final din Franța.

"Suntem încrezători, vrem să avem o prestaţie bună pentru că în meciurile cu Ungaria şi Grecia s-ar putea decide soarta calificării", a spus Iordănescu, potrivit Mediafax.

Selecţionerul a vorbit și despre problemele din lot. "Doi dintre jucători, Tătăruşanu şi Torje, au venit foarte târziu şi nu au participat la antrenamentul de luni. Torje are probleme de sănătătate, are câteva copci unde a fost lovit la cap. Legat de jucătorii care nu au intrat în programul echipei naţionale, Steliano Filip şi Chiricheş, ei nu au făcut antrenament cu noi, nici luni şi nici marţi. Au avut program separat. Abia azi au avut un program mai aproape de ce ne dorim, iar Steliano a intrat în ultimele 20 de minute ale antrenamentului", a adăugat Iordănescu, potrivit sursei citate.

România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie şi naționala Greciei, pe teren propriu, trei zile mai târziu, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016.

CLASAMENT Grupa F

1 ROMÂNIA 6 4 2 0 7-1 14
2 Irlanda de Nord 6 4 1 1 8-4 13
3 Ungaria 6 3 2 1 5-3 11
4 Feroe 6 2 0 4 4-8 6
5 Finlanda 6 1 1 4 5-8 4
6 Grecia 6 0 2 4 2-7 2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE