Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UNGARIA VS ROMÂNIA, preliminarii Euro 2016. Ultrașii maghiari au produs panică în rândul tricolorilor. Forțele speciale au intervenit cu focuri de armă / VIDEO

Postat la: 04.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: hungaryultras.blogspot.com

Poliția maghiară a evitat un scandal la hotelul în care este cazată echipa națională de fotbal a României.

Ultrașii maghiari au anunțat că nu vor veni la meciul pe care naționala Ungariei îl va disputa, pe teren propriu, cu reprezentativa similară a României, vineri seară, în preliminariile Euro 2016, dar și-au dat în petec.

În noaptea dintre joi spre vineri, un grup de aproximativ 150 de ultrași unguri s-a îndreptat către zona în care se aflau tricolorii cu intenția de a face zgomot, pentru a nu-i lăsa pe tricolori să se odihnească, informează sportnews.ro. Poliția a folosit focuri de armă pentru a dispersa grupul și a efectuat 67 de arestări.

România întâlneşte, vineri, la Budapesta, selecţionata Ungariei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franţa. Meciul va avea loc de la ora 21.45 și va fi transmis în direct de TVR 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE