Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unul dintre tricolorii convocați pentru amicalul cu Italia habar nu are de tragedia de la Colectiv: "Dar ce s-a întâmplat?!"

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: voanews.com

Internaționalul român Alexandru Mățel (26 de ani) a fost întrebat despre tragedia din clubul bucureștean Colectiv, iar răspunsul său a stârnit rumoare: "Dar ce s-a întâmplat?!".

Fundașul dreapta de la echipa croată Dinamo Zagreb a dat declarația, la postul Digi Sport. Este greu de crezut cum există un român care nu a auzit de tragedia care a cutremurat o țară întreagă.

Alexandru Mățel a fost convocat de selecționerul Anghel Iordănescu pentru amicalul cu Italia, care va avea loc 17 noiembrie, la Bologna, de la ora 21:45, în direct la PRO TV.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul bucreștean Colectiv au murit 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numărul victimelor ajungând, miercuri, la 50.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE