Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












US OPEN 2015. Simona Halep, după calificarea în sferturi: Am știut că trebuie să rămân concentrată VIDEO

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep s-a calificat, luni seara în sferturile de finală de la US Open, după ce a trecut de nemțoaica Sabine Lisicki în trei seturi, 6-7, 7-5, 6-2. Meciul a fost unul extrem de dificil pentru româncă, Simona pierzând primul set de la Flushing Meadows de anul acesta.

"A trebuit să muncesc foarte mult în acest meci. Ea a jucat extraordinar, m-am luptat pentru fiecare minge, sunt foarte obosită, dar și extrem de fericită să fiu în sferturi".

Întrebată în legătură cu accidentarea de la piciorul stâng, românca a explicat că a avut niște dureri foarte mari. "La un moment dat am fost puțin îngrijorată, am avut o durere foarte mare, dar am știut că trebuie să rămân concentrată. Sunt foarte încrezătoare și sunt sigură că pot câștiga meciuri importante. Nu e ușor să joci pe această căldură, dar sunt fericită că am câștigat", a declarat Simona Halep la finalul meciului de la Louis Armstrong Arena.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE