Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












VEȘTI din ce în ce mai PROASTE despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Anunțul făcut de medici

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ibtimes.co.uk

Medicii care îl îngrijesc pe Michael Schumacher au anunțat că starea fostului pilot de Formula 1 nu s-a îmbunătăţit deloc de la debutul perioadei de recuperare. Neamțul nu cântăreşte mai mult de 45 de kilograme, informează cotidianul Daily Express, citat de site-ul metronews.fr.

Potrivit sursei citate, starea. Michael Schumacher nu vorbeşte şi nici nu poate să se mişte.

"Nu poate încă să meargă sau să vorbească şi nici nu este conştient sută la sută de ceea ce se întâmplă în jurul său. Nu are mai mult de 45 de kilograme", potrivit sursei citate.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o pârtie de schi din Franța, acesta lovindu-se cu capul de o stâncă. Fostul sportiv german a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit trei operații. Doctorii au început să-l trezească din coma indusă în data de 30 ianuarie.

Managerul lui Michael Schumacher a anunat, pe 16 iunie, că fostul campion mondial de Formula 1 a ieșit din comă și a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat în Elvetia, la o clinică din Lausanne. La începutul lunii septembrie, Schumacher a fost mutat din nou, de această dată în locuința sa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE