Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Astra Giurgiu și ASA Tg. Mureș au scăpat de depunctare! Vezi comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF

Postat la: 02.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Veste extraordinară pentru Astra și ASA Tg. Mureș. Comisia de Disciplină a FRF a respins sesizarea Administraţiei de monitorizare financiară în cazul a celor două cluburi din Liga I.

"Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive invocată de pârâta Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Tg. Mureş. Respinge sesizarea formulată de Administraţia de Monitorizare împotriva pârâtei Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Tg. Mureş", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină, pronunţată, miercuri, în cazul gruprăii mureşene.

"Admite excepţia nulităţii cererii ca neîntemeiată, pentru lipsa semnăturii. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive invocată de pârâta Asociaţia Fotbal Club Astra. Respinge sesizarea formulată de Administraţia de Monitorizare împotriva pârâtei Asociaţia Fotbal Club Astra", este decizia în cazul clubului Astra Giurgiu.

În schimb, conducerea clubului CFR Cluj mai are de așteptat până la primirea unui răspuns. Comisia a decis să suspende cauza până la o hotărâre a Tribunalui de Arbitraj Sportiv cu privire la o altă depunctare a clujenilor: "Admite cererea de suspendare, prin acordul ambelor părţi. Suspendă cauza până la data soluţionării de către Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne a dosarului CAS 2015/A/4097".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE