Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viitorul sună bine! Doi români de la Inter Primavera, Ionuț Radu și Răzvan Popa, printrei cei mai promițători tineri forbaliști din Italia

Postat la: 13.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Publicația italiană Corriere dello Sport a alcătuit o listă cu cei mai promiţători 20 de tinerifotbaliști legitimați la echipe din Italia. Printre ei se află doi români de la echipa secunăd a lui Inter Milano: Ionuţ Radu şi Răzvan Popa.

"Generaţia 1997, Ionuţ Radu a crescut la echipa de copii a lui Dinamo şi a câştigat deja multe trofee cu echipa secundă a Interului, printre care şi Cupa Viareggio cu echipa Primavera. Nerazzurii l-au achiziţionat de la Pro Piacenza, după ce au câştigat lupta cu Parma pentru semnătura lui. Interpretează un rol cu personalitate şi agresivitate şi creşte sub ochii lui Samir Handanovic", este comentariul făcut la adresa portarului Radu.

"Popa este tot generaţia 1997, iar în urmă cu doi ani viaţa lui s-a schimbat, atunci când Inter a câştigat duelul cu Chelsea pentru semnătura lui. La 14 ani, a fost aproape să spună adio fotbalului, iar la 15 ani a debutat în prima ligă din România, mulţumită insistenţei tatălui său, care l-a trimis la academia Sportului Studenţesc. Poate evolua ca mijlocaş central, dar are şi calitatea de a evolua în axul central defensiv, fiind obişnuit să iasă din apărarea cu mingea la picior. Are un joc aerian impecabil", a fost caracterizarea făcută oentru Popa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE