Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viitorul vrea să câștige campionatul. Pecanha: "Ajut cu ce pot în lupta pentru titlu"

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viitorul a plecat, miercuri, în Croația pentru primul cantonament al iernii. Unul dintre jucătorii achiziționați de gruparea dobrogeană în această pauză competițională, Peterson Pecanha. Are planuri mari la Viitorul: vrea titlul de campion.

"Respect foarte mult țara, Ploieștiul! Pentru mine a fost greu să plec de acolo. Viitorul a făcut lucruri foarte bune în campionat si am venit aici sa ajut cu ce pot în lupta pentru titlu. Pentru mine este o onoare să lucrez cu mister Hagi", a spus Pecanha, la Dolce Sport.

În Croaţia, FC Viitorul va participa la turneul internaţional "Arena Cup 2016", alături de alte şapte echipe. Constănţenii sunt în grupă cu Slaven Belupo (Croaţia), Vasas Budapesta (Ungaria) şi NK Koper (Slovenia).

Meciurile Viitorului la "Arena Cup 2016":

15 ianuarie, ora 11.00 FC Viitorul - Slaven Belupo (Croaţia, locul 7)
18 ianuarie, ora 11.00 FC Viitorul - Vasas Budapesta (Ungaria, locul 10)
21 ianuarie, ora 15.00 FC Viitorul - NK Koper (Slovenia, locul 7)
24 ianuarie - meciuri de clasament la "Arena Cup" (finala mare, finala mică, locurile 5-6 sau locurile 7-8)

Pe 25 ianuarie FC Viitorul va reveni în ţară, însă doar pentru două zile pentru că în intervalul 27 ianuarie - 5 februarie este programat un stagiu de pregătire în Antalya.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE