Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Scandalul explodează: Rușii au găsit tulpini de virusuri în biolaboratoarele abandonate de ucraineni în Lugansk!

Postat la: 12.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tulpinile de virusuri descoperite mai devreme în biolaboratoarele abandonate de militanții ucraineni pe teritoriile eliberate ale Republicii Populare Lugansk (LPR) nu au fost încă identificate și sunt studiate de experți, a declarat ofițerul din Miliția Populară LPR Andrey Marochko într-un interviu acordat TASS.

„În acest lucru s-au implicat imediat organele noastre împuternicite, Miliția Populară s-a implicat doar în protecția acestor instalații și deminare. În prezent, specialiștii, din câte știu eu, lucrează la stabilirea tulpinile virale, modurile lor de răspândire și studiază documentele descoperite", a menționat el. Potrivit ofițerului, informațiile au fost parțial făcute publice de către Statul Major al Forțelor Armate ale Rusiei. „Știu că biolaboratoarele erau în Rubezhnoye, Severodonetsk și Lisichansk", a adăugat el.

La mijlocul lunii iunie, Marochko a declarat pentru TASS că tulpinile de viruși dăunători au fost descoperite în biolaboratoarele abandonate de trupele ucrainene în orașele Rubezhnoye și Severodonetsk. În plus, în laboratoare existau și alte substanțe periculoase care ar putea dăuna mediului și oamenilor, precum și o cantitate mare de medicamente care nu fuseseră certificate de Ministerul Sănătății din Ucraina. Anterior, ofițerul a declarat pentru TASS că biolaboratoarele din Severodonețk și Lisichansk au fabricat și medicamente care au fost apoi livrate forțelor armate ale Ucrainei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE