Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pestesan de la Aeroporturi Bucuresti, pe langa ca vinde tablouri pe Olx, presteaza si ca fotograf la nunti, botezuri, cumetrii

Postat la: 24.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cosmin Pestesan, seful de la SC Aeroporturi Bucuresti SA, nu numai c-a dus de râpă toate treburile de la Otopeni, inregistrand pierderi directe de peste 8% fata de anul precedent in plin sezon turistic si comercial, dar demonstreaza pe zi ce trece ca in ciuda unui CV destul de stufos, omul nostru are alte prioritati.

In articolul precedent am vazut de ce a fost promovat "tehnocratul" Pestesan - cu comanda speciala de la Ciolos - pe un interimat care numai favorabil nu e cuplului Borc - Mosteanu, de care am amintit in materialele noastre jurnalistice. Mafia din Transporturi se pregateste de atac, iar asaltul trebuie dat inainte de alegerile parlamentare, care vor conduce la frmara unui nou guvern.

Scriam despre faptul ca Pestesan, pe langa ca este total dezinteresat de soarta aeroporturilor centrale ale României - astazi s-au inregistrat intarzieri de peste 800 de minute pe Aeroportul Otopeni -, este si un pasionat al afacerilor cu tablouri, el fiind surprins de reporterii Ziuanews ca vindea un tablou pe Olx, cu un pret pornind de la 400 de €, destul de modest, iar anuntul a fost retras imediat dupa numirea sa in functia de director la Aeroporturi.

Azi am aflat din surse ca Pestesan s-a laudat pe la apropiati ca pe cand studia in strainatate - vezi aici CV -, ca sa se sustina material mai presta si munci precum cea de taximetrist, dar - cand se ivea prilejul - de fotograf pe la evenimente, cu precadere nunti si botezuri. Asadar, fotografia, pe langa vanzarea de tablouri pe Olx si Okazii, ar fi o alta mare pasiune a lui Pestesan. Iar o dovada in acest sens este ca s-a inscris si pe site-ul Nikonisti.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE