Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pestesan e marioneta cuplului Tară - Jidav, facand jocuri de culise impotriva intereselor NATO

Postat la: 15.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Activitatea SC Aeroporturi Bucuresti este ca si blocata, culmea, intr-un moment in care ar trebui sa functioneze la cote maxime. Dupa ce a fost numit in functie in urma unor jocuri de culise de la Ministerul Transporturilor, directorul Gabriel Cosmin Pestesan pare mai degraba ca urmeaza o strategie distructiva in privinta Aeroportului Henri Coanda.

Iar asta pentru ca Pestesan nu face nimic daca nu primeste aprobarea "sefilor" lui, Gabriel Tară si Tudor Jidav, cei care in trecut - iar Ziuanews a relatat pe larg subiectul - au pus la cale un mare jaf la Otopeni, descoperit insa de corpurile de control, dar si de parchet. Prin Pestesan, in post de marioneta, Tara si Jidav se intorc la butoane, dar fac jocuri care nu sunt favorabile companiei si nici profitabile.

Mai multe amanunte despre afacerile negre ale cuplului Tara - Jidav se pot citi aici. La fel de bine cum se poate deduce ca Pestesan, bine mânuit de Tara si Jidav pare sa indeplineasca rolul de vârf de lance pentru viitoarea aservire a companiei catre Lufthansa, precum si privatizarea aeroportului Otopeni unor interese germane, fapt despre care Ziuanews a relalat aici, intersele nemtilor fiind facute fireste cu stirea lui Dacian Ciolos, dar contrar intereselor NATO, mai ales in aceasta conjunctura internationala defavorabila României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE