Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bătaie ca-n filmele cu karate in Parlamentul Turciei

Postat la: 03.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandal monstruos în Parlamentul Turciei, acolo unde mai mulţi deputaţi s-au luat la bătaie în urma unei discuţii în contradictoriu ce a izbucnit între aleşii de la putere şi opoziţia pro-kurdă, informează BBC.

În urma unor discuţii acide din Comisia pentru ridicarea imunităţii aleşilor, parlamentarii s-au luat la bătaie şi s-au lovit cu pumnii şi cu picioarele. Mai mult de atât, conform imaginilor care au făcut înconjurul lumii, parlamentarii au uitat de orice scrupule şi au aruncat unii în alţii cu tot ce le-a picat în mâini.

Ridicarea imunității aleșilor este o măsură susținută de guvernul de la Ankara, însă mai mulți parlamentari din opozițe susțin că aceasta va fi folosită pentru a-i opri pe cei care nu sunt de acord cu președintele Erdogan.

Acesta nu este primul incident de acest fel. Săptămâna trecută, când deputaţii discutau despre acordul cu Uniunea Europeană privind criza imigranţilor s-au luat din nou la bătaie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE