Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anghel Iordănescu a șters pe jos cu Chiricheș și Maxim, după meciul cu Ucraina: „Greșelile sunt nepermise"

Postat la: 29.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul reprezentativei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a fost extrem de acid cu tricolorii, la finalul meciului cu Ucraina, pierdut cu 3-4. 

A fost o primă repriză foarte bună. Am controlat în mare parte jocul, ne-am creat ocazii de a marca și am dat gol. Toate ocaziile ucrainienilor au venit de la greșeli individuale nepermise. Golurile din repriza a doua au fost făcute cadou adversarilor. Am înscris și noi, dar insuficient. Greșelile sunt nepermise pentru jucători cu experiență. Sunt mulți jucători care au avut probleme la echipele lor de club, adică nu au jocuri în picioare. Este foarte greu să le dai ritm de joc la antrenament", a declarat Iordănescu, la Digi Sport 1.

România a fost învinsăde reprezentativa Ucrainei, duminică seara, în cel de-al doilea meci de verificare în vederea Campionatului European din această vară, scor 3-4. Tricolorii au încasat de două ori mai multe goluri decât în preliminarii.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE