Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cornel Dinu, la împlinirea vârstei de 68 de ani. „Aş vrea să plec cât mai repede din această lume, în care nu mă regăsesc!"

Postat la: 02.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cornel Dinu, fost mare internaţional român, împlineşte astăzi vârsta de 68 de ani, dar nu are prea multe motive de bucurie. Invitat în studioul Dolce Sport, Dinu a făcut o afirmaţie şocantă.

"O să vă supăr, dar parcă aş vrea să plec mai repede din această lume în care nu mă regăsesc deloc. Prezenţele la emisiunile tv sunt printre puţinele momente care mă mai bucură, discutând cu tineri şi vorbind aceeaşi limbă a fotbalului", a spus cel poreclit Procurorul.

Cariera lui Cornel Dinu 454 de meciuri si 53 de goluri in Liga I - 75 de meciuri si 7 goluri la echipa nationala, in perioada 1968-1981 - 33 de meciuri si 3 goluri in cupele europene A participat la Campionatul Mondial din Mexic 1970.

Cariera de antrenor a inceput bine (din postura de "secund" la Dinamo a reusit calificarea in semifinalele Cupei Campionilor Europeni, castigarea titlului si a Cupei Romaniei - 1984), dar ca "principal" nu a avut reusite, pregatindu-le pe CS Targoviste, Metalul Bucuresti, ASA Targu Mures, Otelul Galati, U Cluj si FC Olt.

A condus echipa natională a României din 8 aprilie 1992 până la dezastrul de la Kosice din 2 iunie 1993 (2-5 cu Cehoslovacia), care a determinat conducerea Federatiei să îl demită. A revenit in conducerea tehnica a lui Dinamo la finalul anilor '90, reusind sa castige titlul si Cupa (2000), plus inca o Cupa (2001).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE