Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA ROMÂNIEI 2015-2016, finala. Dinamo vs CFR Cluj. Cu gândul la Ekeng. Ora și televizarea

Postat la: 17.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultimul act al Cupei României, ediţia 2015-2016 le opune faţă în faţă pe Dinamo București şi CFR Cluj, într-un meci care se va disputa marţi, 17 mai 2016, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV, Digi Sport și Dolce Sport.

După dispariția lui Patrick Ekeng, cel care avea pe tricou numărul 14, dinamoviștii luptă în memoria lui, pentru al 14-lea trodeu de Cupa României.
Cupa României a ajuns la cea de-a 78-a finală. Din păcate, câștigătoarea trofeului nu se va putea bucura și de calificarea în Europa.

CFR Cluj are doar un singur gol primit în toate cele cinci meciuri jucate în actuala ediţie a Cupei României, având cea mai bună defensivă. O singură dată a primit gol gruparea clujeană, în sfertul de finală cu CSMS Iaşi, scor 1-2.

Pentru această întâlnire, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va oficia la Campionatul European din Franţa. Astfel, la centru se va afla Ovidiu Haţegan, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Al patrulea arbitru va fi Radu Ghinguleac, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE