Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Federația Română de Fotbal a numit un nou staff medical, după demiterea lui Pompiliu Popescu

Postat la: 18.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FRF i-a găsit înlocuitor lui Pompiliu Popescu, după ce acesta a fost concediat de Burleanu. Noul medic al echipa naționale de fotbal a României este Dan Laurențiu Oproiu, a anunțat federația pe site-ul oficial. 

Dincolo de cei 6 ani de experiență ca medic sportiv la Unirea Urziceni și Steaua București, medicul Oproiu este un nume de referință. S-a format și specializat în sistemul medical din Marea Britanie, unde a și lucrat în ultimii 5 ani, în instituții medicale importante precum University Hospital Coventry, Watford General Hospital și Southampton General Hospital.

Medicul Oproiu, în vârstă de 41 de ani, va fi sprijinit de preparatorul fizic Marian Lupu, și îi va avea în staff pe: Iulian Mircea (asistent medical principal, fizioterapeut), Toma Vasilescu (fiziokinetoterapeut), Adrian Mîrza (fiziokinetoterapeut), Gabriel Niculescu (kinetoterapeut/ maseur), Dragoș Paraschiv (kinetoterapeut/ maseur). De asemenea, domnul Oproiu va coordona și activitatea medicală de la toate celelalte loturi naționale.
Pe perioada cantonamentului din Italia, echipa națională va beneficia și de un psiholog sportiv. Este vorba de Silviu Ioniță, care își desfășoară activitatea și la nivelul loturilor de juniori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE