Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Finala Cupei României ediția 2015-2016, Dinamo - CFR Cluj. Cine va arbitra ultimul act al competiției

Postat la: 17.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat penru finala Cupei României ediția 2015-2016, dintre Dinamo și CFR Cluj, brigada de arbitri care va oficia la Campionatul European din Franţa, transmite frf.ro.

Astfel, la centru se va afla Ovidiu Haţegan, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Al patrulea arbitru va fi Radu Ghinguleac, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Pentru Ovidiu Haţegan va fi a doua finală de Cupa României pe care o va arbitra, după cea din sezonul 2013-2014, atunci când a condus la centru meciul dintre FC Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu. Partida a fost câştigată la lovituri de departajare de formaţia giurgiuveană, scor 4-2, după ce, la finalul celor două reprize de prelungiri, tabela a arătat 0-0. Din brigada care a condus acea finală au mai făcut parte Octavian Şovre şi Sebastian Colţescu, ultimul din postura de arbitru de rezervă.

Ultimul act al Cupei României, ediţia 2015-2016 le opune faţă în faţă pe Dinamo București şi CFR Cluj, într-un meci care se va disputa marţi, 17 mai 2016, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV, Digi Sport și Dolce Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE