Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali nu-i plătește nici un ban Armatei pentru a folosi marca Steaua. Cum a reacționat omul de afaceri

Postat la: 24.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali a reacționat la anunțat făcut de CSA, potrivit căruia latifundiarul din Pipera trebuie să plătească suma de 3.7 mlioane de euro pe an pentru a putea folosi marca Steaua.

"Ei au înregistrat marca în 2014, cum să ceri bani pentru ceva ce ai înregistrat în 2014 şi să ceri bani din urmă? Dar chiar dacă ar fi avut-o de atunci, ei ar fi trebuit să îmi dea mie bani, pentru că le-am făcut publicitate.
Acum trebuie să o scoată la vânzare să vedem cine plăteşte, pentru că preţul corect este cât poate cineva să dea, nu cât ceri tu. Nu mai punem la socoteală că plăteşti banii pentru ceva ce nu devine al tău.
Normal că nu sunt interesat să plătesc. Ca să pot eu să platesc banii ăştia trebuie să am profit, dar eu sunt pe pierdere. Trebuie să produc 7-8 milioane de euro ca să pot să dau 4 milioane de euro.
Dacă vorbesc despre transparenţă, să dea evaluarea. În ce bază au evaluat aşa? Asta înseamnă transparenţă. Ei vorbesc de transparenţă, dar nu pun evaluarea, pe ce bază s-a făcut. Arată evaluarea!", a declarat Becali.

"Deci 57 de milioane valorează toate medaliile şi trofeele CSA de la înfiinţare şi până în prezent, iar ei în 10 ani vor să scoată 37 de milioane de la fotbal, pe o marcă pe care nu au avut-o", a mai patronul roş-albaştrilor, la Digi Sport.

Războiul dintre CSA Steaua şi echipa de fotbal a lui Gigi Becali continuă cu un nou episod. Clubul sportiv al Armatei i-a cerut latifundiarului din Pipera 3.7 milioane de euro pe an pentru a putea folosi marca Steaua.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE