Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Halep și-a aflat următoarea adversară de la Madrid: "Mă simt bine, nu am puncte de apărat - sunt liberă"

Postat la: 03.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (locul 7 WTA, 24 de ani) s-a calificat facil în optimile de finală ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360., dup[ ce a învins-o pe jucătoarea din Italia, Karina Knapp, cu 6-1, 6-1, în turul doi. 

"Vreau doar să joc mai bine în fiecare zi și să văd cât de bună pot fi. Vreau să văd câte meciuri pot câștiga, deoarece am nevoie de victorii. Vreau să fiu relaxată - nu mă gândesc la rezultate. Uneori oamenii din jurul tău așteaptă rezultate mai bune și din acest motiv începi să te simți frustrat și nervos. Acum mă simt bine, nu am puncte de apărat - sunt liberă!, a declarat Halep, la finalul meciului cu italianca.

În optimile turneului din capitala Spaniei, Halep va juca împotriva elvețiencei Timea Baczinszky, care a trecut de rusoaica Ekaterina Makarova și.

"Bacsinszky înseamnă revanșă! Va fi greu, dificil, un meci dur, cu siguranță. Vreau să intru pe teren relaxată și să îmi fac jocul meu. E un turneu bun, cu oameni simpatici în jurul meu, deci sunt într-un loc bun din puncte de vedere mental și fizic", a mai spus Halep.

Dacă va accede în sferturile de finală, Simona ar putea-o întâlni pe Irina Begu (25 de ani, locul 34 WTA). Bucureșteanca va evolua în optimi, cu Christina McHale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE