Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hamroun a anunțat că rămâne la Steaua: "Nu m-a sunat nimeni pentru un transfer"

Postat la: 17.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătorul Stelei Jugurtha Hamroun a plecat în această dimineață din România, pentru a-și petrece concediul. Algerianul a anunțat obiectivele Stelei pentru sezonul următor.

"Acest sezon îl pot privi din două perspective. Pe plan personal sunt fericit, pentru că am avut o prestație bună, dar mai importată este echipa. Mi-am dorit mult să câștigăm acest titlul, dar din păcate nu am reușit. Am fi putut reuși pentru că suntem o echipă de valoare, dar așa este fotbalul. Sunt dezamăgit că am ratat și Cupa României. Cât joci la Steaua îți dorești să câștigi tot, e normal asta. Sper să câștigăm finala Cupei Ligii, pentru că va fi un lucru pozitiv", a declarat Hamroun pentru DolceSport.

Algerianul nu este interesat să se transfere la altă echipă: "Nu m-a sunat nimeni pentru un transfer, am citit doar prin ziare de o ofertă din Qatar. Acum m-am deconectat complet, am vrut să mă relaxez, să mă gândesc la vacanță. Știu că în noul sezon se vor aduce jucători noi, iar noi vom avea mai multă calitate sezonul viitor! Sigur vom fi mai puternici. Îi vom bate pe toți sezonul viitor! E un mesaj pentru toată lumea, pentru toate echipele din campionat! Trebuie să avem calitate, avem tot ce ne trebuie pentru a ne îndeplini obiectivul! Trebuie să fim încrezători. Nu ne este teamă de nimeni", a mai spus Hamroun.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE