Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ionuţ Iftimoaie, campion și la meciul de retragere

Postat la: 07.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ionuţ Iftimoaie l-a învins, azi-noapte, pe spaniolul Jorge Loren, campionul mondial en titre, la meciul său de retragere din K1. Partida a avut loc în cadrul galei Superkombat din oraşul natal al sportivului român, Comăneşti şi a avut că miza centura de campion mondial la categoria Super Cruiser (95 kg).

„ Sunt extrem de fericit. Trăiesc un moment ce ar putea fi trist, cel al retragerii, dar victoria în faţă lui Jorge Loren, un mare adversar, mă aduce într-o stare de euforie de parcă acum aş obţine prima mare victorie. Sunt mândru că le-am oferit concitadinilor mei această victorie, chiar în faţă privirilor lor. Este minunat să câştigi în faţă celor dragi. Poate de aceea şi trăiesc mai intens acest sentiment minunat al victoriei în faţă unui campion'', a spus Iftimoaie după partidă.

În vârstă de 37 de ani, Iftimoaie a luptat în ring de-a lungul carierei cu mari campioni de Superkombat ca Aleksandr Ustinov, Ray Sefo şi Freddy Kemayo. Gala de la Comăneşti a fost urmărită în direct de circa 30.000 de spectatori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE