Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












JO de la RIO. Halterofila Florina Hulpan a ieșit din competiție

Postat la: 11.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Halterofila Florina-Sorina Hulpan a ieșit prematur din competiție la categoria 69 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ratând primele două încercări la stilul smuls la 100 kg, dar reușind-o pe a treia. Însă nu a mai evoluat la stilul aruncat din cauza unei accidentări la brațul stâng.

Aurul a fost cucerit de chinezoaica Xiang Yanmei, cu un total de 261 kg, după 116 kg la smuls și 145 kg la aruncat. Argintul a revenit kazahei Jazira Japarkul, cu 259 kg (115 kg, respectiv 144 kg), iar bronzul a fost adjudecat de sportiva egipteană Sara Ahmed, cu 255 kg (112 kg și 143 kg). Tot azi, un alt român, Dumitru Captari a avut o singură tentativă reușită la categoria 77 kg, la stilul smuls (145 kg), iar apoi a părăsit competiția. România mai are doi reprezentanți la haltere, Gabriel Sîncrăian (cat. 85 kg), care va evolua vineri, și Andreea Aanei (cat. +75 kg), care va concura duminică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE