Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Llullaku, singurul albanez din Liga I, crede că România și Albania vor produce surpriza la Euro 2016

Postat la: 15.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Mijlocaşul albanez Azdren Llullaku (28 de ani), legitimat la CSMS Iași, visa să joace la Campionatul European din Franţa, programat în această vară. Nu a impresionat la gruparea moldavă și nu a prins lotul ţării sale. Mijlocaşul albanez crede că România şi Albania pot produce surpriza în faza grupelor, în opinia sa ambele selecţionate având şanse de calificare.

Este o grupă foarte dificilă, cu echipe bune, apropiate ca valoare. Cred că Franţa este favorită, dar România şi Albania pot produce surpriza. În opinia mea, România şi Albania au echipe bune, se apără bine şi încearcă să înscrie pe contraatac amândouă. Una din ele se va califica sigur mai departe, alături de Franţa, dar eu sper să meargă ambele mai departe", a spus Llullaku, potrivit frf.ro.

Acesta s-a referit şi la naţionala Elveţiei, căreia îi dă şanse mici să treacă de grupe: „Elveţia este o echipă bună, dar trece printr-o situaţie dificilă acum cu unii jucători importanţi. Cred că atmosfera este puţin stricată. Eu văd România și Albania mergând mai departe alături de Franţa".
În opinia lui, mijlocaşul stânga Ermir Lenjani, de la Nantes, este cel mai periculos jucător al Albaniei. „Mie îmi place mult Lenjani, care joacă în Franţa, la Nantes. A făcut un sezon bun şi este foarte periculos, atacă foarte bine. Din lotul României, cred că Denis Alibec poate face un turneu final bun. A jucat foarte bine în campionat şi îl văd ca pe un jucător care se poate impune
", a precizat Llullaku.

Speră să joace în preliminariile pentru MondialeÎntrebat cine va câştiga turneul final din Franţa, mijlocaşul lui CSMS Iaşi nu a stat prea mult pe gânduri: „Spania şi Italia sunt favoritele mele. Cred că vor juca finala".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE