Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Madrid Open 2016. Simona Halep - Samantha Stosur. Cine transmite meciul la tv. Învingătoarea se califică în finală

Postat la: 06.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 7 WTA) va evolua vineri, în semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, împotriva australiencei (32 de ani, locul 23 WTA).

Constănțeanca a învins-o în sferturile de finală pe Irina Begu (34 WTA) cu 6-3, 0-6, 6-1. De cealaltă parte, Stosur a trecut de o altă româncă, Patricia Țig (21 ani, 134 WTA), cu 6-3, 6-4. Cele două jucătoare sunt la egalitate, 3-3, la meciuri directe. Australianca s-a impus în primele trei confruntări, iar Halep le-a câștigat pe ultimele trei.

"Simona a avut câțiva ani buni, am avut câteva meciuri grele în trecut, așa că mă aștept la un meci lung și obositor. Sunt nerăbdătoare și sper că voi fi foarte pregătită", a declarat Stosur, înaintea meciului cu reprezentanta României.

Prima semifinală a competiției va începe în jurul orei 15:00 și le va pune față în față pe americanca Louise Chirico și slovaca Dominika Cibulkova, care a trecut în sferturi de Sorana Cîrstea. Partida dintre Halep și Stosar va avea loc nu înainte de ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Dolce Sport 2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE