Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Medialia de aur pentru judoka Daniel Natea, la turneul Masters de la Guadalajara

Postat la: 30.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judoka român Daniel Natea a câştigat, duminică, medalia de aur la categoria +100 kg, la turneul Masters de la Guadalajara (Mexic), informează Agerpres.

Natea a trecut în optimi de mexicanul Jose Cuevas, în sferturi a câştigat în faţa japonezului Hisayoshi Harasawa, care era neînvins de doi ani, în semifinale a dispus de azerul Uşanghi Kokauri, iar în finală l-a învins pe israelianul Ora Sasson.

Turneul Masters a fost ultima competiţie pentru sportivul nostru înaintea Jocurilor Olimpice, iar acest succes îi asigura lui Natea prezenţa în primii 8 judoka în clasamentul mondial la categoria +100 kg şi o şansa în plus la o medalie olimpică.

Andreea Chiţu a ocupat locul 5 la cat. 52 kg, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu italianca Odette Giuffrida. În optimi, românca a trecut de Lux Olvera (Mexic), în sferturi a câştigat la Gili Cohen (Israel), dar a pierdut semifinala ci rusoaica Natalia Kuziutina.

La cat. 48 kg, Monica Ungureanu s-a impus în primul tur în faţa turcoaicei Ebru Şahin, dar apoi a cedat în disputa din optimi cu Julia Figueroa (Spania). La competiţie au participat 231 de sportivi din 51 de ţări, 115 la masculin şi 116 la feminin. Japonia a ocupat primul loc în ierarhia pe medalii, cu cinci de aur şi două de bronz, urmată de Azerbaidjan, d de aur şi 2 de bronz, SUA, 2 de aur.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE