Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFICIAL: Finala Cupei României și Liga a II-a, amânate după decesul lui Ekeng

Postat la: 07.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri noaptea, după decesul jucătorului dinamovist Patrik Ekeng, că a amânat finala Cupei României, care urma să se dispute, mați, între Dinamo și CFR Cluj. De asemenea se vor amâna toate partidele din Liga a 2 și a 3-a din acest weekend.

”Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste”, se arată într-un comunicat al FRF.

Toate meciurile din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de futsal și fotbal feminin, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare și cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federația Română de Fotbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE