Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima reacție a lui Șumudică, după titlul de campion câștigat cu Astra: "Un moment ce trebuie trăit și sărbătorit"

Postat la: 01.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marius Șumudică a câștigat primul titlu de campion a României. El a mai cucerit ca jucător titlul (1999) şi două Cupe ale României (1998, 2002), pe când juca la Rapid.

"Nu am trăit astfel de momente, e pentru prima oară în viață și e ceva extraordinar. E meritul jucătorilor, un moment ce trebuie trăit și sărbătorit. A fost un an greu, în care am format un grup puternic, o forță a grupului nemaiîntâlnită. Campioana acestei ediții nu poate fi pusă la îndoială. Am câștigat și sezonul regulat, ni s-au înjumătățit punctele și nimeni nu poate știrbi din meritele acestor băieți.

Nu vreau să comentez prestațiile echipelor, dar Astra a jucat cel mai frumos fotbal. Nu e meritul meu, e al băieților, în primul rând. Într-un colțișor de pagină va fi scris și numele meu, eu sunt o parte infimă, față de cei 25 de jucători pe care i-am antrenat. Bravo lor și le mulțumesc din suflet!", a declarat antrenorul Astrei, la Digi Sport.

Steaua a remizat cu Pandurii, scor 1-1 (0-0), duminică seara, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a noua din faza play-off a Ligii I, rezultat în urma căruia Astra a devenit noua campioană a României la fotbal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE