Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rapid a revenit în Liga 1! Giuleștenii au scăpat de suspendare. Echipele care joacă la barajul de promovare

Postat la: 30.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clubul de fotbal Rapid București nu mai are nici o emoție cu privire la promovarea în primul eșalon din România. Giuleștenii nu au mai fost depunctați în cazul jucătorului Rhema Obed.

"Luni 30 mai 2016, pe adresa Federaţiei Române de Fotbal a sosit răspunsul final al FIFA în cazul Rhema Obed vs Rapid Bucureşti. În decizia oficială transmisă forului federal, FIFA a comunicat că, în urma analizării documentelor trimise de părţile implicate, sancţiunea de şase puncte aplicată clubului Rapid Bucureşti va fi anulată.

Din decizia iniţială, clubul bucureştean a rămas cu amenda de 7.500 de franci elveţieni şi va trebui să achite cheltuieli de judecată de 2.000 de franci elveţieni.
Ca urmare a acestei decizii, Rapid Bucureşti a obţinut promovarea în Liga I, în timp ce Dunărea Călăraşi va participa la barajul ocupantelor locurilor 2 din play-off, în care se va duela cu UTA Bătrâna Doamnă
", a notat site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE